ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

ce trece, totul din cauza promisiunilor nerespectate.  Liberalii din echipa de pe malul Borcei încep să se delimiteze de actuala conducere, care rămâne tot mai singură la cârma partidului.  Fenomenul a apărut din cauza neputinței de a respecta promisiunile politice făcute în fața oamenilor care s-au alăturat sau care au rezistat în partid până la acest moment. Mai mulți membri ai PNL au pus piciorul în prag și au decis să părăsescă barca cârpită de foști pesediști.

Așa că din ce în ce mai mulți liberali importanți trec de partea PSD, acolo unde speră să găsească ceea ce nu au reușit în partidul lui Ciprian Pandea.

O nouă boală transmisă prin birourile politicienilor face victime și la Călărași!  După ani grei de muncă în clădirea unei cariere politice, cei mai mulți dintre politicieni ajung la concluzia că trebuie să renunțe la demnitate pentru a-și atinge interesele, cu orice scop. Bariera dintre bun simț și tupeu este foarte subțire. Cel mai bun exemplu în viață, senatorul liberal Pandea.

Politica este c@&%ă iar senatorului Pandea se pare că-i place destul de mult politica. Cel puțin asta ne face să înțelegem ceea ce a transmis într-o ultima postare. Ciprian Pandea este, pentru cine nu știe, pe lângă senator, și președintele ales al organizației județene a Partidului National Liberal.

Curajul de a lupta pentru Călărași a determinat două membre importante din PNL Călărași să renunțe la viziunea de partid și să aleagă o nouă echipă. Vorbim despre Caraion Maria Raluca și Ruxandra Alina Bârcă. Cele două au adus un mare aport în activitatea politică a celor din PNL, galbeni la față după valul de demisii.

Tot în seria de negocieri se află și Dragoș Coman, fostul secretar de stat al MTS, fost viceprimar și fost doritor al scaunului de primar care i-a fost tras de sub fund în ultima sută de metri în alegeri. Așa-i în tenis, nu? Tot sursele de partid spun despre Coman că și-ar fi dorit scaunul de la Garda de Mediu Călărași, postul pe care se luptau cormoranii din PNL Călărași.


Până la noi informații, echipa PSD, cea care își lingea rănile după fiecare bătălie electorală cu PNL Călărași, se pare că acum se întregește pe zi ce trece și devine tot mai hotărâtă să rămână câștigătoare.

Echipa câștigătoare, așa cum le place lor se se alinte, pierde oameni pe zi

ARMATA LIBERALĂ DE LA
CĂLĂRAȘI, FĂRĂ OSTAȘI

23 iulie 2022