ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În perioada 8-11 septembrie, Tineretul Social Democrat reprezintă cu mândrie Organizația Județeană Călărași la Școala politică de vară, alături de Președintele partidului Marcel Ciolacu și Prim-Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, cu sprijinul și suportul Președintelui Organizației județene, Vasile Iliuță.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, deputatul PSD, Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, și Mihai Ghigiu, președintele TSD, participă la Școala Politică de Vară a TSD care are loc la Costinești.


PSD este partidul care are cei mai mulți tineri. PSD are curajul să investească în tineri, să-i susțină, să-i promoveze. Suntem o echipă în care e loc pentru toată lumea. 1500 de tineri au participat la Costinești la Școala Politică Vară a TSD.

Acest eveniment ne demonstrează că PSD are un viitor sigur și o echipă de tineri entuziaști. Viitorul este în mâinile voastre! România are nevoie de tineri, energici și dornici să facă lucruri bune.

Felicitări și mult succes tuturor!” A declarat pe pagina sa de socializare senatorul PSD, Nicușor Cionoiu


Echipă, educație și viitor sunt cele 3 elemente pe care peste 1300 de tineri social democrați din toata țara le dezbat astăzi alături de liderii Partidului Social Democrat, pentru că numai prin efortul tuturor generațiilor reușim să facem schimbările pe care le așteptăm cu toții’, sustin liderii PSD.

S-a dat startul Școlii Politice de Vară a Tineretului Social Democrat, ediția 2022.


ȘCOALA POLITICĂ DE VARĂ
A TSD - COSTINEȘTI 2022

09 septembrie 2022