ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

transformat, practic, într-un târg auto, după ce unii șoferi și-au expus, spre vânzare, aici, autovehiculele.

Având în vedere faptul că strada Prelungirea București este în curs de reabilitare, locurile de parcare s-au diminuat. Cetățenii care locuiesc în zonă ar fi avut o alternativă vizavi. Doar că parcarea din zona Liceului Agricol “Sandu Aldea” și până la Liceul “Mihai Eminescu”, s-a transformat de câțiva ani într-un târg auto. Pare să nu deranjeze pe nimeni acest aspect, doar pe cei care locuiesc în zonă și duc lipsă de locuri de parcare.


Doritorii găsesc toate detaliile de care au nevoie, inclusiv prețul mașinii, numărul de telefon al aparținătorului, anul de fabricație al mașinii, cu ce fel de carburant funcționează mașina, cât și detalii despre dotările automobilului. Am numărat mașinile care aveau anunțul cu “de vânzare”, unele dintre ele sunt nemișcate din loc cu lunile, deoarece au pană. Sunt peste 20 mașini, peste 20 de locuri de parcare blocate.


Printre toate mărcile de mașini, găsiți și o mașină mortuară… și aceasta cu pană.

Contactați telefonic doi dintre posesorii autovehiculelor puse la vânzare, nu s-au arătat deloc deranjați că ocupă locurile de parcare și susțin faptul că nu au un loc special amenajat unde să își expună mașinile la vânzare.Parcarea de pe strada Prelungirea București, zona Liceului Agricol, s-a

PARCĂRILE DIN CĂLĂRAȘI,
TRANSFORMATE ÎN TÂRG AUTO

02 mai 2023