ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

12 mai 2023, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Acțiunea s-a desfășurat începând cu ora 10.00, în următoarele locații:


Au fost contactați un număr de 420 agenți economici, dintre aceștia un număr de 25 și-au anunțat participarea la bursă, locurile de muncă comunicate ajungând la un număr de aproximativ 293 posturi vacante.


La eveniment au fost prezente și reprezentanți ai autorităților naționale și locale, printre care și senatorul PSD, Nicușor Cionoiu.

Zeci de societăți și de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au trecut astăzi pragul Foaierului Centrului de Cultură și Creație Călărași.

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ a oferit celor interesați posibilitatea de a susține un interviu în scopul ocupării unui post pus la dispoziție de către angajatorii prezenți la eveniment, dar și de a obține informații cu privire la cursurile de calificare organizate de AJOFM Călărași.

Evenimentele ce au ca scop susținerea forței de muncă, dar și a tinerilor ce doresc să se specializeze într-un anumit domeniu, sunt vitale atât pentru societățile ce au deficit de personal cât și pentru întreaga comunitate.

Forța de muncă reprezintă baza societății, dar și motorul dezvoltării economice a țării. Fiecare loc de muncă ocupat reprezintă un mare câștig. Mult succes!” a declarat senatorul PSD.


Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, care a transmis:

Îmi doresc să avem locuri de muncă în județul nostru, mediul de afaceri să răspundă cu mai mare aplomb unor astfel de inițiative cu oferte atractive pentru fiecare calificare.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași a organizat vineri,

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR
DE MUNCĂ LA CĂLĂRAȘI

12 mai 2023