ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

pentru funcțiile de primar.


În județ, rivalitatea dintre dintre formațiuni este bine cunoscută. În trecut, atât Ion Samoilă, cât și Vasile Iliuță au făcut declarații în mediul public cu privire la relația dintre PSD și PNL. Listele comune nu par a fi o soluție pentru județul Călărași, semn că partidele politice au început deja să facă sondaje.


Am făcut o echipă pentru a putea sonda anumite localități, astfel încât să alegem cei mai buni candidați. La finalul lunii septembrie, am stabilit ca de la începutul lui octombrie să formăm echipaje de sondare pentru candidații Partidului Social Democrat Călărași”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Partidului Social Democrat Călărași.


Din spusele liderului formațiunii politice, relațiile cu prefectul județului Călărași sunt normale în acest moment.


Cu Valentin Barbu avem o relație normală. Nu a mai atacat hotărârile colegilor din județ. Normalizarea relațiilor cred că este dată de schimbul la nivel național al premierului”, a adăugat aceeași sursă.


Rămâne de văzut dacă relațiile dintre actualul președinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuță, și reprezentantul Guvernului în teritoriu se vor menține pe linia de plutire.

La Călărași, formațiunile politice au început sondajele pentru a vedea favoriții

LIDERII PSD CĂLĂRAȘI
AU ÎNCEPUT SONDAJELE

06 octombrie 2023