ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Politică a Femeilor Social Democrate, prilej cu care OFSD Călărași, reprezentată de Ionela Ichim, asistă la sesiunile de lucru desfășurate de mai mulți miniștri.

Conform agendei, ziua de vineri, 6 octombrie a.c., președintele organizației va participa la atelierele susținute de Monica Săsărman, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Natalia Intotero, ministrul Familiei și Egalității de Șanse, dar și cu Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.


Sunt prezentă, alături de Vicuța Nica, viceprimar al comunei Grădiștea, Laura Munteanu, președinte OFSD Oltenița și Denisa Caraion, membru al OFSD Călărași, la Școala Politică a Femeilor Social Democrate. Întâlnirea se întinde pe două zile, urmând ca fiecare zi să fie dedicată unor sesiuni de lucru speciale”, a declarat Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași.


Rolul sesiunilor de lucru este de a le comunica femeilor social democrate noile măsuri legislative adoptate de Guvern în ultima vreme.


Prin participarea unei delegații OFSD din județul Călărași la Școala Politică a Femeilor Social Democrate am dat un semnal că avem #unitate politică la nivel național și că suntem interesați să ne aducem aportul la toate acțiunile PSD de la nivel central.

Președinta Ionela Ichim îmi demonstrează, încă o dată, că alegerea pe care partidul a făcut-o în privința ei a fost una corectă și necesară.

Lucrurile se mișcă în direcția potrivită și ne #consolidăm astfel pentru anul 2024, un an electoral care va fi un test politic #important pentru noi toți.” a spus Vasile Iliuță, președinte PSD Călărași.


Particip cu interes, alături de colegele mele din OFSD Călărași la Școala Politică a Femeilor Social Democrate pentru că am încredere că #Femeile_ne_dau_puterea!

Îi  mulțumim pentru invitație d-nei Doina Federovici, președinta OFSD România și, totodată, d-nei Maria Lazăr, secretar general OFSD România.” - mai transmite președintele OFSD Călărași Ionela Ichim.

În perioada 6-7 octombrie a.c., la Palatul Parlamentului se desfășoară Școala

ȘCOALA POLITICĂ A FEMEILOR
SOCIAL DEMOCRATE

06 octombrie 2023