ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

„Cumpără românește”. Surse din PSD menționează că această campanie va fi structura de rezistență a tuturor programelor economice pe care Partidul Social Democrat le va propune și le va adopta în această guvernare.


Premierul Marcel Ciolacu a declarat săptămâna trecută, că a "cumpăra românește" este cel mai autentic gest de patriotism economic și va însemna "structura de rezistență" a tuturor programelor economice pe care actuala guvernare le va propune și adopta.

Șeful Executivului a participat la lansarea campaniei "Cumpără Românește", proiect inițiat și susținut de Partidul Social Democrat, eveniment organizat la compania Procema RWP SA din orașul ilfovean Jilava.


Ne aflăm în această hală a unei fabrici românești care produce elemente pentru structura de rezistență a șoselelor, clădirilor sau podurilor din România. Este cel mai potrivit loc pentru a lansa acest program prin care interconectăm mii de produse românești din satele și orașele țării.

Este un loc care ilustrează perfect efortul, priceperea, migala și sacrificiile personale care se află în spatele produselor și serviciilor fabricate astăzi în România. De aceea, în numele tuturor celor care au lucrat la acest proiect, lansăm astăzi campania 'Cumpără Românește'.

Și, ca să fiu în ton cu locul unde ne aflăm, 'Cumpără Românește' va însemna structura de rezistență a tuturor programelor economice pe care le vom propune și adopta în această guvernare”, a afirmat Ciolacu.


El a subliniat că "a cumpăra românește" înseamnă a ajuta firmele românești și angajații lor.


A cumpăra românește este cel mai autentic gest de patriotism economic. A cumpăra românește înseamnă a ajuta firmele românești și angajații lor. Înseamnă a susține antreprenorii locali să creeze locuri de muncă și să producă un plus de prosperitate în comunitatea lor.

Înseamnă o șansă ca România să se dezvolte prin productivism, să-și majoreze exporturile și să reducă masiv importurile. Este momentul să demonstrăm că suntem pe deplin conștienți de valoarea muncii românilor, că știm cu certitudine cât de gustoase și sănătoase sunt produsele care folosesc rețete vechi, transmise din bătrâni, că suntem mândri de antreprenorii și firmele locale care au construit branduri noi și care luptă, de la egal la egal, cu corporații de miliarde de euro.

Iar, cel mai simplu, dar și cel mai eficient mod de a aprecia efortul, talentul, valoarea și originalitatea este să transformăm un îndemn - 'Cumpără românește' - într-o stare de spirit la nivel național”, a subliniat liderul PSD.


Potrivit lui Ciolacu, elaborarea acestei campanii de promovare nu a fost ușoară, fiind necesare discuții cu producători români din întreaga țară.

Partidul Social Democrat  a demarat campania națională

CAMPANIA PSD
"CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE"

21 octombrie 2023