ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Alegerile pentru noua structură de conducere, în comunele Budești și Mitreni,

au avut loc în cursul zilei de ieri, 2 noiembrie 2023. Prin urmare s-au constituit două organizații locale, în comunele Budești și Mitreni, unde au fost alese pentru a conduce Organizația Femeilor Social Democrate, Flori Dobre respectiv Angela Vișan.


Felicitări tuturor doamnelor alese în noua structură de conducere!

Prin constituirea a încă două organizații locale: Budești și Mitreni, prin vocea doamnelor Flori DOBRE și Angela VIȘAN, voința femeilor este evidentă. Organizația femeilor devine o forță importantă de consolidare, de a da viață unei comunități și în același timp de dezvoltare, prin ambiție și determinare.

Prezența domnului președinte Vasile Iliuță ne dovedește susținerea pe care dumnealui ne-o acordă: femeile sunt oameni politici de încredere, responsabili social și civic, dovedind în fiecare zi că pot duce poveri greu de imaginat, care dau viață, care pot fi în același timp soție, mamă, profesionist desăvârșit, prietenă și esență a feminității și care se implică în acest război dintre bine și rău, dintre adevăr și minciună, dintre dreptate și nedreptate.

Suntem împreună și mereu vom fi pentru echilibrul dintre femei și bărbați”,  a precizat Ionela Ichim președinte OFSD Călărași, pe pagina personală de socializare.

ALEGERI OFSD, LA NIVELUL
COMUNELOR BUDEȘTI ȘI MITRENI

03 noiembrie 2023