ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Festivalul de muzică folk Chitara Dunării revine în municipiul Călărași!

În perioada 25-26 noiembrie a.c., călărășenii iubitori de acest gen de muzică își vor putea asculta cântăreții preferați.

Pe 25 noiembrie a.c., pe scena Sălii “Barbu Știrbei”, Trupa OCRU va interpreta versurile lui Dorin Tudoran, Felix Sima, Șerban Foarță sau Mircea Dinescu. OCRU este un proiect muzical de Adrian Mărgineanu (voce, chitară) și Dorin Pitariu (chitară solo).

Tot sâmbătă, 25 noiembrie a.c., se va desfășura un concert aniversar de excepție ce celebrează jumătate de secol dedicat muzicii și tradiției românești. Acest spectacol unic aduce în prim plan cele mai semnificative momente din parcursul inegalabil al artistului, păstrând în centrul său teme precum dragostea pentru țară, Maramureșul, folk-ul, frumusețea naturii și iubirea. “Concertul Ducu Bertzi – 50 de ani de carieră” reprezintă o adevărată sărbătoare a întregii vieți artistice a lui Ducu Bertzi.


Pe 26 noiembrie a.c., vor concerta Ada Milea, Bobo Burlăcianu, alături de Alex Neagu,


Cei trei vor fi urmați de proiectul “Sunt un frate tânăr!” in memoriam Florian Pitiș (Dorin Andone, Vlady Cnejevici, Teo Boar).Proiectul de muzică și poezie “SUNT UN FRATE TÂNĂR” este un proiect care își propune să readucă în memoria publicului cântecele și poeziile interpretate de marele artist FLORIAN PITTIȘ în perioada petrecută alături de faimosul grup PASĂREA COLIBRI.

Biletele se găsesc la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, prețurile fiind de 20 lei/bilet, respectiv 30 lei/bilet pentru locurile din sală.

CHITARA DUNĂRII REVINE
PE SCENA SĂLII “BARBU ȘTIRBEI”

06 noiembrie 2023