ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

“Barbu Știrbei” Călărași. Nu mai puțin de 68 de copii au fost în centrul atenției la evenimentul caritabil intitulat “Moș Nicolae vine la copiii cuminți fără ghetuțe”.

Începând cu ora 10:00, foaierul sălii de spectacole a îmbrăcat straie de sărbătoare. Copiii, însoțiți de părinți, au pășit în locație cu zâmbetul pe buze și cu chipurile pline de speranță.


Suntem deja la a VII-a ediție a acestui eveniment. Este un eveniment pe care l-am inițiat cu drag și sunt bucuros că atât de multe persoane s-au alăturat.

Vreau să mulțumesc tuturor directorilor din cadrul direcțiilor Consiliului Județean Călărași, directorii deconcentratelor și consilierilor județeni pentru ca au crezut și continuă să creadă în acest proiect”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.


Cu ghetele lustruite să trăim împreună dulceața copilăriei!

În această zi magică a lui Moș Nicolae să primim nu doar dulciuri în ghete, ci și căldura și bucuria acestei sărbători, precum bucuria pe care am trăit-o și eu încercând să aduc zâmbetul pe buzele a două domnișoare minunate.

Cu inimile pline de entuziasm, să ne amintim mereu de frumusețea generozității și să împărțim zâmbete tuturor.

Sfântul Ierarh Nicolae este salvatorul celor aflați în primejdie, ajutătorul săracilor şi al celor nedreptăţiţi, cel ce i-a hrănit pe cei flămânzi și i-a îmbrăcat pe cei goi. Să luăm și noi exemplul acestor dovezi de bunătate și să nu uităm că luna decembrie este luna dăruirii și a iubirii de semeni.

Să aveți parte de o sărbătoare liniștită, să fiți binecuvântați cu multă dragoste și numai momente de împlinire.

La mulți ani sărbătoriților zilei!” - a declarat senatorul PSD Nicușor Cionoiu.


Spiridușii moșului, întruchipați în consilieri județeni, parlamentari, primari și directorii deconcentratelor Consiliului Județean Călărași, au dăruit beneficiarilor, pe lângă ghetuțele aferente, articole vestimentare și, poate cel mai important pentru un copil, jucării.

Toate primăriile din județul Călărași au fost contactate de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași. Fiecărei unități administrativ teritoriale i-a revenit sarcina de a identifica minim un copil cuminte, silitor, dar fără posibilități financiare.



Miercuri, 6 noiembrie a.c., Moș Nicolae a ajuns în foaierul sălii de spectacole

MOȘ NICOLAE A AJUNS LA
CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

06 decembrie 2023