ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Dăruirea cadourilor continuă! Dacă miercuri, 6 decembrie a.c.,

Moș Nicolae a fost prezent în foaierul Sălii “Barbu Știrbei”, joi, 7 decembrie a.c., Moș Crăciun a venit în avans la Primăria Municipiului Călărași.

33 de copii din mediile defavorizate din municipiul Călărași au fost în centrul atenției. Primarul Municipiului Călărași, Marius Dulce, a preluat evenimentul devenit deja tradiție pentru Consiliul Județean Călărași, și, cu ajutorul Protopopiatului, a identificat copiii cu rezultate bune la învățătură.


Pe rând, preoții parohiilor din municipiu, alături de beneficiari, au pășit în fața bradului, acolo unde ajutoarele moșului le-au oferit cadourile binemeritate.

Am dorit ca evenimentul să fie suflet pentru suflet. Am încercat, cu ajutorul Protoieriei Călărași, să identificăm copiii cu probleme din comunitate, copiii care au rezultate bune la învățătură, dar care au nevoie de ajutor.

Am încercat să aducem un pic de fericire pentru că bănuiesc că au mult mai multe nevoi decât am putut acoperi astăzi. Am vrut să fie un eveniment prin care să conștientizăm cu toții că, într-o lume în care răul domină, putem fi mai buni”, a declarat Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.


Conform primarului Marius Dulce, astfel de acțiuni se vor regăsi pe lista de priorități ale unității administrativ-teritoriale pe tot parcursul lunii decembrie.

În contextul sărbătorilor de iarnă, în perioada următoare, copiii din municipiu vor primi cadouri din partea Primăriei Municipiului Călărași.

MOȘ NICOLAE A VIZITAT
PRIMĂRIA MUN. CĂLĂRAȘI

07 decembrie 2023