ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În aceste zile, la Ploiești, are loc programul de pregătire pentru femei în politică

intitulat “Suntem puternice împreună”.

Programul este inițiat de către Fundația Friedrich Ebert Stiftung, sub atenta organizare a secretarului general OFSD, Maria Lazăr, și găzduit de către  președinte OFSD Prahova, Beatrice Găjman.


La invitația secretarului general Maria Lazăr, particip cu interes împreună cu prietenele și colegele mele, doamne ale Organizației Femeilor Social-Democrate Călărăși, ne dorim să aducem un plus de energie, să identificăm și să promovăm femei care își doresc să participe în anul electoral 2024 la alegeri pentru funcții de consilier, viceprimar, primar și să le asigurăm suportul necesar.

Există diverse stereotipuri ale femeii în politică pe care trebuie să le dizolvăm. Femeile trebuie să se susțină, să se sprijine unele pe celelalte și să fie unite.

Numai prin informare și implicare în viața socială și politică, vom putea demonstra că și femeile sunt capabile să își aducă aportul benefic în societate și implicit, prin seriozitate și determinare să ne direcționăm acțiunile OFSD către nevoile comunității”, a declarat Ionela Ichim, președinte OFSD Călărași.

OFSD CĂLĂRAȘI, LA PROGRAMUL
“SUNTEM PUTERNICE ÎMPREUNĂ”

10 decembrie 2023