ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Începând cu luna decembrie 2023, ECOAQUA S.A. Călărași marchează un

pas important către modernizarea serviciilor de apă-canal prin implementarea noilor contoare inteligente. Aceste dispozitive de ultimă generație vor transmite automat indexul de consum către operator, eliminând necesitatea intervenției manuale din partea consumatorilor.

Investițiile semnificative făcute de operatorul regional de apă-canal sunt susținute de un proiect POIM dedicat îmbunătățirii calității serviciilor și eliminării coeficientului de repartiție. Directorul general al ECOAQUA S.A. Călărași, Eduard Grama, a subliniat importanța acestui proiect și beneficiile pe care le aduce comunității.


Avem contorii cu telecitire, contorii care vor transmite indexul către operator. Nu va mai fi nevoie ca oamenii, după ce vom monta acești contori, să mai transmită acel index, iar factura va reflecta, așa cum reflectă și în momentul de față, consumul efectiv de apă” – a precizat Eduard Grama.


Unul dintre obiectivele majore ale proiectului a fost eliminarea coeficientului de repartiție. Acum, implementarea contoarelor inteligente începe, iar până în 2024, fiecare locuință va fi echipată cu această tehnologie de vârf.


Prima prioritate a noastră a fost eliminarea acelui coeficient de repartiție și am reușit în urma cu nouă luni. Acum vom monta, începând cu această lună și în 2024, acești contori în fiecare locuință și vom încerca să asigurăm un serviciu așa cum ar trebui să fie în 2024” – a precizat, directorul ECOAQUA S.A. Călărași, Eduard Grama.

CONTOARELE ECOAQUA
VOR FI CITITE DE LA DISTANȚĂ

14 decembrie 2023