ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Peste 40 de copii din cadrul Centrului de Zi din Dragoș-Vodă au primit astăzi vizita

Organizației Femeilor Social-Democrate Călărași, ocazie cu care cei mici au primit cadouri. Acțiunea desfășurată de OFSD Călărași s-a numit „Împreună dăruim bucurie”, iar copiii provin din medii defavorizate. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă femeile social-democrate din județul Călărași le-au oferit acestora câte un dar.


Organizația Femeilor Social-Democrate, cu sprijinul organizației PSD Călărași și ajutorul domnului președinte Vasile Iliuță, a fost prezentă astăzi la Dragoș-Vodă. Împreună cu colegele mele am vrut să facem o bucurie acestor copii.

41 de copii au beneficiat astăzi de un mic cadou. Și am încercat să le aducem o bucurie și, bineînțeles, am ascultat cu mare drag colindele și pot să spun că este emoție. În acest moment suntem toate emoționate și bucuroase că am putut ajunge aici”, a declarat Ionela Ichim, președinte OFSD Călărași.


Mai întâi, cei mici au colindat reprezentantele OFSD Călărași, iar mai apoi momentul artistic a fost răsplătit cu darurile pregătite de acestea. Bucuria celor mici a fost nemăsurată.

Bucuria nu cred că am putea să o definim, pentru că o simți în glasurile lor. A întrebat un copil mai devreme «dar de ce ne dați două pungi?». Uite că de data aceasta am putut să oferim și ne bucurăm că am avut această posibilitate, au fost oameni care ne-au sprijinit la această acțiune, pentru că niciodată nu poți să faci ceva de unul singur.

Există o echipă în spatele tău, iar PSD este o echipă, iar Organizația Femeilor Social-Democrate este una puternică”, a mai precizat Ionela Ichim.

CADOURI PENTRU PESTE
40 DE COPII DIN DRAGOȘ VODĂ

14 decembrie 2023