ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Președintele organizației județene a Partidului Social Democrat Călărași și al

Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a declarat în ultima conferință de presă că, pe lângă adversarii liberali, și în PSD au fost așteptări ca el să fie condamnat.


Și în PSD erau așteptări. În politică, când am intrat, am știut că nu este confortabil să vii să îți asiguri un scaun. În politică, trebuie să înțelegem că toată lumea vrea să îți ia locul. Să te dea la o parte și să vină altul să îți ia locul.

Că vine dintre colegii tăi sau vine din opoziție, e un lucru normal și firesc”, a declarat Vasile Iliuță.


El a fost achitat pe 20 noiembrie de Tribunalul București, în primă instanță, pentru toate cele trei acuzații aduse de procurori: abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată și șantaj.

Eu le spun acum și celor din echipa mea și celor din echipa PNL care așteptau să fiu condamnat să se apuce de treabă toți și împreună să arătăm că județul Călărași și cetățenii din județul Călărași au așteptări de la noi.

Să terminăm cu aceste dorințe de a ne lua locul unul la altul. Până să ne luăm locul, ne ducem mandatul până la capăt”, a mai precizat Vasile Iliuță.


Dosarul pentru care președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost trimis în judecată a fost instrumentat de procurorii DNA Constanța.

V.ILIUȚĂ: ȘI ÎN PSD ERAU AȘTEPTĂRI
PENTRU A FI CONDAMNAT

16 decembrie 2023