ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

La final de an, Vasile Iliuță a făcut un bilanț al întregii activități din 2023.

În ceea ce privește activitatea de președinte al Consiliului Județean Călărași, acesta spune că anul care urmează să se încheie a fost marcat de demararea mai multor investiții.


Pot să spun că am fost încununat cu foarte multe succese din punct de vedere al investițiilor în județul Călărași, începând cu investițiile la faleza de la port, portul de ambarcațiuni, continuăm cu Spitalul Județean, corpul nou plus anveloparea, mergând cu parcarea pe care am aprobat-o consiliul județean, tot ce înseamnă ambulatoriu și parcarea spitalului.

Continuăm cu investiții în drumuri județene, ne gândim să facem în continuare alte investiții de care județul Călărași are la momentul acesta nevoie”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.


Vasile Iliuță este președintele PSD Călărași și spune că inclusiv din punct de vedere politic anul 2023 a fost unul fructuos.

Ca președinte al PSD Călărași, mă bucur că am întărit Organizația Femeilor Social-Democrate, organizația tinerilor și, de ce să nu spun, organizația județeană a Partidului Social Democrat este o organizație funcțională și de ce nu m-aș mândri să fiu unul dintre cei care scot un scor electoral bun în anul 2024, având cinci rânduri de alegeri.

Anul 2023 e un an bun politic pentru mine, pentru că am consolidat organizația Partidului Social Democrat și văd că este o organizație funcțională. M-aș defini în felul următor: sunt un curcubeu de partide politice. Trecând prin atâtea partide politice, pot să spun că astăzi sunt un om politic împlinit, fiind președintele celui mai mare partid din România și din județul Călărași, astăzi”, a mai spus Vasile Iliuță.


De asemenea, în plan personal, anul 2023 a fost plin de reușite pentru președintele Consiliului Județean Călărași.

Pentru civilul Vasile Iliuță a fost foarte greu, mult de muncă, prezent în toate activitățile județului și asta m-a epuizat extraordinar de mult în anul 2023.

Evenimente notabile au fost moțul la nepoțică, evenimente de familie, ne-am bucurat și de nunta fetei, care a avut loc în luna mai, a fost un eveniment plăcut. Înseamnă că am reușit ca fata și băiatul, cei mari, să îi văd la casele lor și mai am încă un hop, pe cel mic, pe Vlad Iliuță, să îl văd la casa lui”, a precizat Vasile Iliuță.


Planurile pentru anul 2024 au fost deja stabilite, iar cea mai mare atenție va fi concentrată pe toate rândurile de alegeri.

Anul 2024 e un an cu mari provocări. Sunt patru rânduri de alegeri și dacă punem și turul II de la prezidențiale sunt cinci rânduri de alegeri.

Aici trebuie să ne poziționăm, să fim între primele cinci organizații fruntașe ale Partidului Social Democrat și să putem să emitem pretenții pentru a putea nominaliza și noi anumiți demnitari plecați de la Călărași”, a mai declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

ANUL 2023 PENTRU PREȘEDINTELE,
POLITICIANUL ȘI OMUL VASILE ILIUȚĂ

21 decembrie 2023