ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Prezent astăzi la sediul Prefecturii Călărași pentru depunerea jurământului

de către Ionuț Stan, primarul social-democrat al comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu, a oferit o declarație de presă.

Acesta a comentat afirmația liderului Partidului Național Liberal Călărași, Ciprian Pandea, potrivit căruia edilul va avea competiție puternică la alegerile din acest an. Nicolae Râjnoveanu a declarat că se simte mândru că va avea competitori puternici și nu se teme de viitoarele alegeri.


Nu m-am ferit niciodată. Toată viața mea eu știu că am susținut anumiți oameni în care am văzut, într-adevăr potențial pe viitor. Caracteristicile și modul de comportament este așa cum îl cunoașteți, e altă mâncare de pește.

Dar eu, de obicei, nu prea discut persoanele care nu sunt prezente. Adevărul e că a mai mâncat o bătaie, mai mănâncă încă una și ăsta este adevărul”, a declarat Nicolae Râjnoveanu, primarul comunei Roseți.


Totodată, edilul a mai precizat că le urează succes candidaților din partea Partidului Național Liberal.

Să știți că cetățeanul din comuna Roseți, rețineți ce vă spun, nu se lasă păcălit cu una cu două, indiferent ce presiuni se fac, indiferent… nu se lasă păcălit. În orice caz, le urez succes PNL-iștilor la alegeri. Eu am făcut o cruce mare în fața intrării la Prefectură. Pentru mine simbolizează ceva, pentru ei nu prea simbolizează. Dar pentru mine simbolizează mult”, a mai precizat Nicolae Râjnoveanu.


Cu această ocazie, primarul din Roseți a mai anunțat încă o dată că va candida din nou pentru fotoliul de primar.

RÂJNOVEANU, PENTRU PNL: "A MÂNCAT
BĂTAIE, MAI MĂNÂNCĂ ÎNCĂ UNA”

05 ianuarie 2024