ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Județul Călărași este în doliu! Vineri, 26 ianuarie a.c., fostul vicepreședinte al Consiliului

Județean Călărași va fi condus pe ultimul drum.

Fostul șef al Organizației Județene a Partidului Social Democrat a decedat miercuri, 24 ianurie a.c., la vârsta de 70 de ani. Cunoscutul social-democrat s-a dedicat administrației călărășene, ocupând funcții importante în cadrul Consiliului Județean Călărași și Ecoaqua SA.


Colegii de partid și-au exprimat gândurile prin postările din social media, comemorându-l pe fostul lider călărășean și amintind aportul adus județului.

Domnul Ion Ștefan Ion a fost președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași. De asemenea, tot dumnealui a fost primul meu șef politic când mi-am început activitatea în cadrul Partidului Umanist Român.

Îi port un respect deosebit omului care a știut să îmbine cunoștințele dobândite în urma funcțiilor din cadrul Ecoaqua SA, Partidului Social Democrat și Partidului Umanist Român pentru a aduce o plus valoare județului Călărași. Îi mulțumesc pentru toată activitate! Regrete eterne”, a declarat pentru Canal SUD Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.


Și pe Ion Samoilă, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași și secretarul Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, îl leagă o veche prietenie cu defunctul.

Îl cunosc pe Ștefan Ion de foarte, foarte mulți ani. Am fost camarazi. A fost un om serios, un om pe care te puteai baza, un om cu care puteai să pleci la orice bătălie. Îmi pare nespus de rău că a plecat dintre noi.

Chiar dacă a decedat la o vârstă înaintată, cred că, totuși, a plecat mult prea devreme din această lume. Mai avea multe de spus și de făcut. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a adăugat Ion Samoilă, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași.


Coleg i-a fost și Virgil Diaconu, subprefectul județului Călărași. Cu regret, acesta a declarat că moartea lui Ștefan Ion este o pierdere pentru comunitate.

Ștefan Ion, nea Fănică cum îi spunem noi, a ajutat toate persoanele care i-au cerut ajutorul. Avea un suflet deosebit! A fost un om vesel, un om cu o familie frumoasă. Sper că îi vom putea duce mai departe imaginea. Dumnezeu să-l odihnească”, a conchis Virgil Diagonu, subprefectul județului Călărași.


Slujba de înmormântare va avea loc la Parohia Volna – Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, pentru ca, mai apoi, acesta să fie condus pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi.

DOLIU ÎN PSD CĂLĂRAȘI. ȘTEFAN ION,
CONDUS PE ULTIMUL DRUM

26 ianuarie 2024