ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Parlamentari, miniștri, lideri de organizație PSD s-au alăturat campaniei

Cumpără Românește, după vizita lui Marcel Ciolacu la uzina Dacia.

Premierul a anunțat la Mioveni că “din acest moment, Guvernul României și premierul vor folosi un singur brand, Dacia”, după ce a testat noul model.


Europarlamentarul Victor Negrescu a făcut parte din delegația care l-a însoțit pe Marcel Ciolacu la uzina Dacia și a afirmat că “România are branduri renumite la nivel internațional, de care trebuie să fim mândri”.


Cumpără românește! Cumpărând produse autohtone, susținem producătorii români și economia țării.
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un prim pas în acest sens miercuri la Uzina din Mioveni, când a anunțat că Guvernul și premierul vor folosi mașinile unui singur brand de azi înainte, respectiv Dacia.

Datorită efortului și muncii deosebite pe care o fac cei peste 12.500 de salariați ai companiei Dacia, s-a ajuns la performanța de a scoate o mașină la fiecare 55 de secunde, aproape 1.400 de vehicule pe zi! Astfel, Dacia Duster a fost al treilea cel mai vândut SUV din Europa, în 2023.

Cumpărând românește, putem aduce un mare renume brandurilor românești. Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă un loc de muncă în România, dar și creșterea producție pentru companiile românești!” - transmite senatorul PSD Nicușor Cionoiu.

"CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE" GUVERNUL
ROMÂNIEI VA FOLOSI BRANDUL DACIA

08 februarie 2024