ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Începând de miercuri, 14 februarie a.c., Georgiana Teodorescu este candidatul

Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu.


Georgiana Teodorescu activează în domeniul agriculturii, aceasta fiind la prima sa candidatură oficială. Alături de conducerea Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, a cetățenilor și a familiei, a ținut primul discurs în calitate de candidat la Primăria comunei Nicolae Bălcescu.

Sunt multe probleme la nivelul comunei, probleme pe care îmi doresc să le rezolv în cadrul mandatului. Sunt multe aspecte de îmbunătățit, dar pentru mine, de departe, partea educațională este cea mai importantă. Voi încerca să găsesc o rezolvare la toate problemele cetățenilor deoarece fiecare persoană reprezintă o prioritate”, a declarat Georgiana Teodorescu, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu.


Georgiana Teodorescu se bucură de tot sprijinul președintelui Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Vasile Iliuță, acesta asigurând-o că nu doar el, ci toată echipa PSD o susține.

Este o zi importantă pentru Partidul Social Democrat. Astăzi lansăm candidatul pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Georgiana este un model, un model pe care îl vom vedea cu toții în curând”, a declarat Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași.


Primarii din cadrul Colegiului Partidului Social Democrat responsabil de zona Lehliu-Gară au fost, de asemenea, prezenți la eveniment. Conform lui Vasile Iliuță, primarii comunelor învecinate sunt exemple bune de urmat în cursa în care Georgiana Teodorescu tocmai s-a înscris.

Cu 96% din voturi la alegerile din 2020, Petre-Alexandru Călin, primarul comunei Sărulești, se clasează pe primul loc în ceea ce privește numărul de voturi.


La eveniment a fost prezent și președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași, Ionuț Stan, acesta încurajându-și colega și punctând importanța puterii exemplului.


Ion Samoilă, secretarul general al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Constantin Bîrcă, deputat, Ionela Ichim, președinta OFSD Călărași, Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, Ruxandra Bîrcă, directoarea Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților, Nicolae Doinița, directoarea Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Călărași, precum și Eduard Grama, directorul Ecoaqua SA, au completat echipa de susținători ai Georgianei Teodorescu.

G. TEODORESCU, CANDIDATUL PSD
ÎN COMUNA NICOLAE BĂLCESCU

14 februarie 2024