ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În data de 29 februarie 2024 la invitația Ambasadei Republicii Bulgariei la

București, edilul comunei Chirnogi a participat la o recepție organizată de aceasta, cu prilejul zilei naționale a Bulgariei. Totodată au avut loc scurte întrevederi cu Ambasadorul Republicii Bulgariei la București, căruia Ștefan Ion, primarul comunei Chirnogi i-a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul acestei zile din partea locuitorilor, comuna Chirnogi fiind înfrățită cu orașul Tutrakan din regiunea Silistra.

De asemeni  cu această ocazie, primarul s-a întâlnit și cu Prefectul Județului Silistra dar și cu părintele Chiril, prietenul localității Chirnogi, reprezentantul bisericii ortodoxe bulgare la București. Tot în cadrul aceleiași întâlniri, de față a fost și reprezentantul Mitropoliei de Ruse Trimisul Mitropolitului Naum. Potrivit primarului a fost o întâlnire plăcută și utilă pentru ambele părți, la această recepție, Ștefan Ion a fost însoțit de viceprimarul State Adrian.


Astăzi 29 februarie 2024 la invitația Ambasadei Republicii Bulgariei la București, am participat la o recepție organizata de aceasta, cu prilejul zilei naționale a Bulgariei.

Aici am avut scurte întrevederi cu Ambasadorul Republicii Bulgariei la București, căruia i-am transmis un mesaj de felicitare cu prilejul acestei zile din partea locuitorilor Com. Chirnogi, comuna noastră fiind înfrățită cu orașul Tutrakan din regiunea Silistra.

De asemeni ne-am întâlnit cu Prefectul Județului Silistra și cu părintele Chiril, prietenul localității Chirnogi, reprezentantul bisericii ortodoxe bulgare la București.

A fost de față și reprezentantul Mitropoliei de Ruse Trimisul Mitropolitului Naum.

Tuturor le am transmis același mesaj de felicitare cu prilejul zilei Bulgariei, cunoscând fiind faptul că atât părintele Chiril cât și Mitropolitul Naum au fost la Chirnogi și au participat la slujbă alături de enoriașii din Parohia Sf. Nicolae din localitatea noastră.

A fost o întâlnire plăcută și utilă pentru ambele părți.

Am participat la această recepție alături de viceprimarul State Adrian.

Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de Ștefan Ion, primarul comunei Chirnogi.

PRIMARUL COMUNEI CHIRNOGI,
PREZENT ÎN BULGARIA

01 martie 2024