ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Fitness Challenge Bronze Level, un nou concept al Federației Române de

Culturism și Fitness, a avut loc în județul Călărași. O atmosferă antrenantă, sportivi de toate vârstele, cupe, diplome și suplimente nutritive, așa poate fi descrisă competiția  desfășurată la un complex de fitness din municipiu.


26 de sportivi au participat la această ediție, aceștia fiind susținuți de publicul prezent.


Începând cu ora 12:00, sportivii au umplut sala de fitness în care a avut loc evenimentul. Copii de toate vârstele sau chiar adulți de peste 40 de ani, s-au înscris la challenge-ul organizat de Federația Română de Culturism și Fitness.

Bineînțeles, au existat participanți din toate categoriile: începători, intermediari și avansați. Cu toate că atmosfera din sala a fost una antrenantă, emoțiile se puteau citi pe fața sportivilor.


Fitness Challenge este un concept care, cu timpul, a fost transformat într-o disciplină sportivă promovată de Federația Internațională de Bodybuilding.

La început, în anul 2021, au fost organizate demonstrații, iar, mai apoi, concursuri. Această disciplină are mai multe ramuri: concursuri individuale, pe perechi și în echipe”, a declarat Nelu Bașfalion, președintele clubului ACS Fortus Călărași și membru în Biroul federal al Federației Române de Culturism și Fitness.


Participanții au avut de parcurs un circuit de șase probe: tracțiuni în plan înclinat, genuflexiuni ketllebell, flotări, fandări, abdomene și ridicări deasupra capului cu kettlebell.

FITNESS CHALLENGE
BRONZE LEVEL

04 martie 2024