ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Duminică, 3 martie a,c., femeile social democrate din comuna Mitreni au fost

în centrul atenției.

Florin Minciuna, președintele Partidului Social Democrat Mitreni, alături de Vasile Iliuță, a organizat o petrecere dedicată doamnelor și domnișoarelor. Mai mult, tot în cadrul evenimentului, Florin Minciună și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de edil al comunei Mitreni.


Întâmpinate de însuși organizatorul petrecerii, femeile social-democrate au intrat în atmosfera de petrecere încă de la începutul evenimentului. Începând cu ora 16:00, localul a devenit neîncăpător pentru cele aproximativ 300 de persoane prezente.


Doamnelor, domnișoarelor, vă mulțumim că existați în viețile noastre! Vă mulțumim că ne sunteți alături și că ne susțineți.

Este o mare bucurie ca astăzi să văd atât de multe femei în jurul meu. Pe majoritate vă cunosc, am crecut în preajma dumneavostră și vreau să vă mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le-am învățat de la dumneavoastră”, a declarat Florin Minciună, candidatul PSD pentru primăria comunei Mitreni.


A fost dublu eveniment în Mitreni. Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, a lansat oficial candidatura lui Florin Minciuna pentru funcția de primar al comunei Mitreni.

Florin Minciună, candidatul nostru pentru comuna Mitreni, provine dintr-o familie care are experiență în administrație. Tatăl lui, Tudorel Minciună, a fost primar al acestei comune.

Sunt sigur că, prin intermediul lui Florin, comuna Mitreni se va dezvolta. Ne dorim crearea unei stațiuni balneare recunoscute la nivel județean și național”, a precizat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași

ZIUA FEMEII ȘI LANSAREA
CANDIDATURII LUI FLORIN MINCIUNĂ

04 martie 2024