ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat,

a prezentat noul candidat pentru funcția de primar al comunei Belciugatele. Octavian Gurlui va candida din rândurile Partidului Social Democrat, chiar dacă fratele acestuia activează în cadrul Partidului Național Liberal de mai bine de două decenii.


În urma ședinței Consiliului Politic Județean, Octavian Gurlui și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al comunei Belciugatele. În acest moment, edilul comunei este nimeni altul decât fratele candidatului social democrat, Mihai Gurlui.


Astăzi vrem să vă comunicăm înscrierea pentru candidatura din comuna Belciugatele ale domnului Octavian Gurlui”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat


În acest moment, Octavian Gurlui ocupă funcția de secretar general al orașului Fundulea.

Astăzi deține funcția de secretar al orașului Fundulea, urmând ca, înainte cu o lună de alegeri, acesta să își suspende funcția, să se înscrie în Partidul Social Democrat și să candideze pentru funcția de primar”, a menționat aceeași sursă menționată anterior.


În cei peste 20 de ani de activitate în administrație, candidatul social democrat a ocupat funcții importante în cadrul instituțiilor publice din județul Călărași.

Sunt secretarul general al orașului Fundulea de peste 20 de ani. Anterior acestei funcții, am activat în cadrul Prefecturii Județului Călărași”, a precizat Octavian Gurlui, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Belciugatele.


Printre obiectivele propuse de Octavian Gurlui se află finalizarea proiectelor începute de fratele Mihai Gurlui, după ce acesta și-a anunțat ieșirea din administrația judetului Călărași.

Vreau să duc la bun sfârșit toate proiectele începute de fratele meu”, a declarat Octavian Gurlui, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Belciugatele.


Tot în cadrul conferinței de presă de la sediul Partidului Social Democrat, liberalul Mihai Gurlui a declarat ca îl va susține pe fratele său, Octavian Gurlui, în cursa pentru primăria comunei Belciugatele.

Este evident că eu îl susțin pe fratele meu”, a adăugat primarul comunei Belciugatele, Mihai Gurlui.


Conform actualului primar, motivele privind decizia renunțării la administrație țin de viața personală. Totuși, Mihai Gurlui va activa în continuare în domeniul avocaturii, acesta fiind licențiat în drept.

Nu voi mai candidat din motive strict personale, nu din motive de apartenență politică […] Nu vreau să le dezvolt deoarece nu vreau să mă lamentez în fața nimănui”, a conchis primarul comunei Belciugatele, Mihai Gurlui.

OCTAVIAN GURLUI, CANDIDATUL
PSD ÎN COMUNA BELCIUGATELE

07 martie 2024