ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Ziua Internațională a Femeii a fost prilej de sărbătoare pentru doamnele și

domnișoarele din comuna Alexandru Odobescu. Peste 200 de femei au luat parte la evenimentul organizat de Primăria comunei Alexandru Odobescu.

Flori, distracție și voie bună, așa poate fi descrisă atmosfera de astăzi din comuna Alexandru Odobescu. De la tinere domnișoare la bunici, toate femeile prezente s-au arătat încantate de inițiativa instituției publice.


Niculae Eremia, primarul comunei Alexandru Odobescu, obișnuiește să serbeze anual femeile. Mame, soții, iubite, surori, prietene, toate merită să fie celebrate.


Această zi este importantă atât pentru doamne, cât și pentru noi, bărbații. Fără ele, nu am exista! Am pregătit un meniu substanțial, o formație care să întrețină atmosfera și o mulțime de surprize”, a declarat Niculae Eremia, primarul comunei Alexandru Odobescu.


Pe lângă bucatele pregătite special, doamnele și domnișoarele prezente la eveniment au putut participat la tombola organizată de autorități.


Am pregătit și o tombolă pentru doamnele și domnișoarele din comună. Avem o gamă variată de premii. Ne-am gândit să oferim cadouri care le sunt de folos în viața de zi cu zi”, a precizat Cristian Dinu, viceprimarul comunei Alexandru Odobescu.

PRIMARUL DIN ALEXANDRU ODOBESCU,
ALĂTURI DE COMUNITATE

08 martie 2024