ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Timpul se scurge, iar alegerile sunt din ce în ce mai aproape.

În comuna Dichiseni, weekend-ul s-a încheiat cu desemnarea candidatului pentru cursa electorală din iunie.


Începând de ieri, Laura Petre, o persoană cu vechime în administrație, este candidatul desemnat oficial de către Partidul Social Democrat pentru scrutinul din 9 iunie.

Sunt încântat să văd atât de mulți oameni prezenți la un eveniment precum acesta. Povestea începe în urmă cu trei săptămâni, atunci când organizația locală a desemnat-o pe Laura Petre, secretarul primăriei comunei Dichiseni, a propus-o pentru funcția de edil.

La acel moment, peste 60 de persoane au venit să o susțină pe Laura. Mi-am zis: avem candidatul cel mai bun pentru această comună”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași.


În preajma Zilei Femeii, am descoperit o femeie foarte puternică la Dichiseni: Laura Petre, care sunt sigur că va fi viitorul primar al comunei.

Îi urez multă putere de muncă și mult succes!” a spus si deputatul PSD Constantin Bîrcă.


Aprobarea candidaturii Laurei Petre demonstrează interesul Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași pentru implicarea femeilor în viața politică.

Sunt mândră de doamnele mele curajoase! Sunt alături de ele și sunt convinsă că, dincolo de orice funcție, suntem oameni. Aici, noi toți suntem adunați pentru omul Laura Petre.

Am cunoscut-o în urmă cu ceva ani și mă bucur că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Este serioasă, implicată și ambițioasă”, a adăugat Ionela Ichim, președinta Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași.


La evenimentul desfășurat în localitatea Coslogeni a participat și Maria Lazăr, secretarul general al Organizației Naționale a Femeilor Social Democrate.

Mă simt onorată să particip împreună cu dumneavoastră la lansarea candidaturii Laurei. Ești o femeie frumoasă, puternică și responsabilă. Sunt convinsă ca Laura va face față cu brio”, a conchis Maria Lazăr, secretarul general al Organizației Naționale a Femeilor Social Democrate.


Obiectivul stabilit de PSD pentru alegerilor locale se focusează pe obținerea a cel puțin 40 de edili social-democrați. În cadrul ultimelor alegeri, PSD Călărași s-a degajat cu ușurință de principalul rival, obținând majoritatea primăriilor din județul Călărași.

LAURA PETRE, CANDIDATUL
PSD PENTRU PRIMĂRIA DICHISENI

11 martie 2024