ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Primarul Marius Dulce a postat, în această dimineață, un mesaj pe o

rețea de socializare, în care a transmis că se simte „cel mai dezamăgit călărășean”.


Postarea are atașată o fotografie din parcul din zona Jirlău, neinaugurat încă, în care se poate observa o băncuță vandalizată. Acest lucru a stârnit nemulțumirea edilului, care a precizat că Poliția Locală va aplica, începând de astăzi, amenzi usutătoare.


Cel mai dezamăgit călărășean sunt eu. Este strigător la cer ca în parcul pe care nu l-am inaugurat încă să vedem astfel de imagini. Vrem oraș modern, avem pretenția că totul să se facă în 3 ani și jumătate, suntem campioni la criticat, dar nu avem curajul să reacționăm atunci când întâlnim vreun Bruce Lee care își măsoară puterile pe o bancă.

Anunț de pe acum că de azi Poliția va aplica amenzi usturătoare. Să aveți o dimineață mai bună ca a mea”, a transmis Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.


În noiembrie 2023, edilul declara că în acea zonă să fie amenajat un lac de agrement.


“Avem această discuție, vrem să facem și un loc de picnic pe partea cealaltă, pentru că avem nevoie și toată această zonă să folosim lacul, să facem cu hidrobiciclete și ce mai putem să mai facem, să facem un loc frumos în care toată lumea să se simtă bine”, preciza Marius Dulce în noiembrie 2023.

MARIUS DULCE: “CEL MAI DEZAMĂGIT
CĂLĂRĂȘEAN SUNT EU”

11 martie 2024