ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită cum se cuvine în comuna Chirnogi.

Sute de doamne și domnișoare au fost invitate la cele două evenimente organizate de Ștefan Ion, primarul comunei Chirnogi.


Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, peste 400 de femei au fost sărbătorite în localitatea Chirnogi. Numărul doamnelor și domnișoarelor sărbătorite a fost atât de mare, încât primarul comunei a organizat evenimente atât pe 8, cât si pe 9 martie.


În cadrul localității noastre, acum, că a venit primăvara, am organizat un eveniment frumos. Le-am pregătit doamnelor un eveniment frumos, pe măsura Zilei Internaționale a Femeii. Cu ajutorul președintelui Consiliului Județean Călărași, le-am pregătit și o tombolă pentru ca entuziasmul să fie pe măsură. Am repetat evenimentul de pe 8 martie și a doua zi. Ieri au fost prezente aproximativ 200 de persoane, iar astăzi ne bucurăm de un număr ceva mai mare”, a declarat Ștefan Ion, primarul comunei Chirnogi.


La evenimente au participat și autoritățile județene, acestea arătându-și aprecierea față de femeile prezente. Pe rând, Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași, Mihăiță Beștea, președintele Partidului Social Democrat Municipiul Oltenița, Ion Samoilă, secretarul general al social democraților, Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași, precum și cei doi subprefecți ai județului Călărași, au felicitat doamnele și domnișoarele din comuna Chirnogi.


Sunt prezent în comuna Chirnogi, unde domnul Ștefan Ion ne invită la o dublă aniversare. Având un numărul atât de mare de locuitori, domnul primar a decis să organizeze două evenimente, astfel pe 8 și 9 martie, doamnele din comuna au fost sărbătorite așa cum se cuvine”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași.


La Mulți Ani, dragile noastre femei! În această zi specială, aducem un omagiu tuturor doamnelor și domnișoarelor din lume.

Dumneavoastră aduceți echilibru, compasiune și inteligență în fiecare aspect al vieții noastre. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți și vă dorim un 8 Martie plin de iubire și fericire!  

La Mulți Ani, cu dragoste și respect!” a transmis deputatul PSD Constantin Bîrcă.


Observ cu mare mândrie că echipa OFSD din comuna Chirnogi crește frumos și pentru acest lucru trebui să acord felicitările mele atât domnului Ștefan, cât și doamnei Crina, care care conduce organizația de femei. Realizările dumneavoastră sunt multiple, iar comunitatea le simte”, a declarat Mihăiță Beștea, președintele Organizației Partidului Social Democrat al Municipiului Oltenița.


Este o bucurie și o plăcere să mă aflu în mijlocul dumneavoastră. Este clar că frumusețea și eleganța este la ea acasă în această seară. Felicitări, doamnelor! Să rămâneți la fel de implicate și dăruite”, a conchis Ionela Ichim, președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași.


Acțiunile dedicate doamnelor s-au încheiat cu participarea la sfânta slujbă, acolo unde Ștefan Ion, primarul comunei, a oferit flori persoanelor prezente.

DOUĂ ZILE DE SĂRBĂTOARE PENTRU
DOAMNELE DIN COMUNA CHIRNOGI

11 martie 2024