ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Marți, 19 martie a.c., stadionul municipal a fost gazda amicalului de lux

dintre Farul Constanța și AFC Dunărea Călărași.

Rivalitatea a fost la ea acasă marți, 19 martie a.c. AFC Dunărea Călărași a jucat împotriva echipei conduse de Gheorghe Hagi, atmosfera de pe teren fiind resimțită și în tribune. Fanii înfocați au fost alături de echipele favorite în fiecare minut al meciului de pe Stadionul Municipal “Ion Comșa” din Călărași.


AFC Dunărea Călărași le-a ținut piept cu succes celor jucătorilor de Farul Constanța. Aceștia au avut o misiune mai grea decât se așteptau cu cei de la Dunărea Călărași.

Ambele echipe au avut ocazii de a marca în prima repriza, însă niciuna nu s-a concretizat, scorul menținându-se la 0-0.


Debutul celei de-a doua reprize a coincis cu primul gol înscris în poarta fostei campioane a României. În minutul 47, Andrei Vâlea a deschis scorul, luându-i pri  surprindere pe oaspeți.

În minutul 58, Farul Constanța a egalat, astfel menținând rivalitatea.


Pe tot parcursul reprizei secunde, ocaziile au curs pentru călărășeni. Minutul 60 și 67 au adus golurile lui Gabriel Vișan, respectiv Iulian Ilie.

În minutul 76, AFC Dunărea Călărași a mai înscris un gol în poarta celor de la Farul Constanța, Baceanu Robert remarcându-se și în cadrul acestei partide.


După schimbările făcute de staff-ul echipei de pe malul Dunării, meciul s-a terminat cu scorul de 4-3, un scor neașteptat chiar dacă a fost doar un amical.


Gheorghe Hagi s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor săi.

Pentru noi a fost un antrenament bun chiar dacă sunt puțin supărat că am primit multe goluri. A fost un meci frumos de care publicul s-a bucurat. Totuși, în prima repriză am fost mult mai supărat. Jucătorii nu au reușit să marcheze”, a declarat Gheorghe Hagi, antrenorul Farul Constanța.

NEAȘTEPTAT PENTRU
AFC DUNĂREA CĂLĂRAȘI

20 martie 2024