ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

În contextul unei inflații în creștere și a preocupărilor legate de impactul

economic asupra cetățenilor, primul ministru Marcel Ciolacu a făcut o declarație importantă, susținând amendamentul depus în Parlament de PSD.

Acest amendament propune prelungirea plafonării adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024, într-un efort de a oferi stabilitate și protecție consumatorilor.


Ciolacu a subliniat necesitatea unei astfel de măsuri până când inflația va atinge sub 5%, conform datelor furnizate de Banca Națională a României.


De asemenea, el a anticipat că în curând vor fi prezentate și soluții îmbunătățite pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze, într-un demers menit să sprijine atât populația, cât și economia, până în 2026.


Ciolacu a subliniat angajamentul PSD de a aborda direct preocupările cetățenilor și de a aduce soluții concrete pentru a face față provocărilor economice, stabilizarea prețurilor fiind considerată cea mai importantă prioritate pentru români în anul 2024.


Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de #PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024! Este o măsură absolut justificată până când inflația va ajunge sub 5% la finele anului, conform datelor BNR.


Zilele viitoare venim și cu un mecanism îmbunătățit de plafonare a prețurilor la energie și gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populației, cât și economiei până în 2026.


PSD este singurul partid care vine cu soluții concrete pentru stabilizarea prețurilor, aceasta fiind cea mai importantă așteptare a românilor în 2024!” este mesajul postat pe pagina personală.

PLAFONAREA ADAOSULUI COMERCIAL
SE EXTINDE PÂNĂ LA ANUL

21 martie 2024