ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Comuna Dragoș Vodă a sărbătorit astăzi, 8 mai, inaugurarea

Școlii Gimnaziale nr. 1, un proiect ambițios finanțat prin fonduri europene ce reprezintă un pas important în dezvoltarea educației locale.


Această nouă instituție de învățământ este rezultatul unei investiții considerabile, fiind construită de la zero și dotată complet conform standardelor europene. Cu o arhitectură modernă și funcțională, Școala Gimnazială nr. 1 Dragoș Vodă își așteaptă acum cu brațele deschise elevii pentru a le oferi condiții optime de învățare și dezvoltare.

Dotările moderne, o investiție în viitorul copiilor.


Cred cu tărie că educația este cea mai bună șansă la prosperitate, pentru comunitățile din județul nostru. Astfel, putem investi în generația de mâine, în copiii noștri, care ne vor lua locul și vor duce mai departe istoria și tradițiile.

De aceea m-am bucurat să particip la inaugurarea Școlii Gimnaziale Nr. 1, din Dragoș Vodă, un proiect binevenit, care reprezintă o oportunitate pentru tinerii de aici. Astfel de investiții în învățământ vor fi făcute peste tot unde este nevoie, în județ.

Este angajamentul nostru, al echipei PSD Călărași.” a transmis deputatul PSD Constantin Bîrcă.


Dotările interioare și exterioare ale Școlii Gimnaziale nr. 1 sunt conforme celor mai înalte standarde europene. De la sălile de clasă moderne, dotate cu echipamente multimedia de ultimă generație, la laboratoarele bine echipate pentru disciplinele științifice și tehnologice, fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi elevilor condiții excelente de învățare.


Mai mult decât atât, școala dispune și de facilități sportive moderne, doua laboratoare bine echipate.


Implicare și colaborare pentru un viitor mai bun


Realizarea acestui proiect nu ar fi fost posibilă fără efortul și implicarea tuturor celor implicați. Alături de edilul comunei Dragoș Vodă și echipa sa de consilieri, Consiliul Județean Călărași și Inspectoratul Școlar Județean au fost parteneri esențiali în această inițiativă deosebită.


Prin această inaugurare, comuna Dragoș Vodă demonstrează că investiția în educație este una dintre prioritățile sale. Noua Școală Gimnazială nr. 1 reprezintă nu doar un loc de învățământ, ci și un simbol al angajamentului pentru un viitor mai bun și mai luminos pentru copiii comunei.



ȘG NR. 1 DRAGOȘ VODĂ – UN NOU
STANDARD EUROPEAN ÎN EDUCAȚIE

08 mai 2024